Opbrengst

De opbrengst van de Scoutfair komt ten goede aan de organiserende scoutinggroep ‘Christiaan de Wet’. Het geld zal besteed worden om het scoutingspel binnen de vereniging te bevorderen.

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren.

Opbrengst Scoutfair 2019

In 2021 viert onze scouting Christiaan de Wet het 75-jarig jubileum. Omdat we dit kroonjaar niet ongemerkt voorbij willen laten gaan zal de opbrengst van de Scoutfair in 2019 opzij gezet worden zodat we in 2021 groots kunnen uitpakken tijdens ons jubileumjaar en tijdens ons gezamenlijke jubileumkamp!

Opbrengst 2017

Met de opbrengst van de Scoutfair in 2017 hebben we een grote verzameling met outdoor cooking materiaal aangeschaft. Ben je benieuwd wat outdoor cooking is? Kijk dan op onze pagina ‘Outdoor Cooking‘ op deze website, of nog beter: Kom naar de doorlopende demonstraties van ons outdoor cooking materiaal kijken tijdens de Scoutfair op 29 juni!